Arkeologlar Derneği Turkısh Archaeologısts Assocıatıon - Web Sayfasıdır is a webpage

3600 ile ilgili başvurumuz. 20 Avrupa Arkeologlar Birliği Kongresi. Müzeler İç Hizmetler Yönetmeliği. MobilAidat Formu Üyeler İçin. 12 Olağan Genel Kurul Toplantısından. Arkeologlar Derneği Turkısh Archaeologısts Assocıatıon. 4 Mar, 2018. 22 Şub, 2018. Göbeklitepede çatı bitti ziyaret başladı. 26 Oca, 2018. Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen ORHANı ziyaret ettik. Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı AKP Van eski milletvekili Gülşen ORHANı Arkeologlar Derneği adına Prof. Dr. Harun TAŞKIRAN, Dr.22 Oca, 2018.

OVERVIEW

The site arkeologlardernegi.org currently has an average traffic classification of zero (the lower the higher page views). We have parsed twenty-one pages within the site arkeologlardernegi.org and found thirty-seven websites linking to arkeologlardernegi.org. There are two contacts and directions for arkeologlardernegi.org to help you communicate with them. There are two mass communication platforms acquired by arkeologlardernegi.org. The site arkeologlardernegi.org has been on the internet for seven hundred and ninety-four weeks, eighteen days, forty-five minutes, and fifty seconds.
Pages Parsed
Links to this site
Addresses
Social Links
Online Since
Feb 2009

ARKEOLOGLARDERNEGI.ORG TRAFFIC

The site arkeologlardernegi.org has seen fluctuating quantities of traffic all through the year.
Traffic for arkeologlardernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for arkeologlardernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for arkeologlardernegi.org

ARKEOLOGLARDERNEGI.ORG HISTORY

The site arkeologlardernegi.org was created on February 27, 2009. As of today, it is seven hundred and ninety-four weeks, eighteen days, forty-five minutes, and fifty seconds young.
REGISTERED
February

AGE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO ARKEOLOGLARDERNEGI.ORG

ARKEOGRAFYA SİTESİNE HOŞ GELDİNİZ!

5 Büyük Arkeolojik Kazıya İÇDAŞ Desteği. 5 asırlık tarih restorasyon bekliyor. İnsan evriminin kanıtları avucumuzun içinde! Dünyaca ünlü paleoantropolog Prof. 000 yıllık olduğu tespit edilen bir anneyle bebeğinin iskeletini buldu. Salı, 20 Şubat 2018.

Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi

Kasım 2015 Ocak 2016 Sayı 06. Tarihi Yedikule Bostanlarını Koruma Girişimi.

WHAT DOES ARKEOLOGLARDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of arkeologlardernegi.org Mobile Screenshot of arkeologlardernegi.org Tablet Screenshot of arkeologlardernegi.org

CONTACTS

Arkeologlar Dernegi

aaaa

Ankara, 06240

TR

Nova

Mehmet Cagri Yakar

Iran Caddesi No 21/426

Ankara, 06480

TR

ARKEOLOGLARDERNEGI.ORG SERVER

We detected that a single root page on arkeologlardernegi.org took one thousand one hundred and twenty-five milliseconds to load. I could not observe a SSL certificate, so in conclusion our crawlers consider this site not secure.
Load time
1.125 sec
SSL
NOT SECURE
IP
94.73.148.190

NAME SERVERS

ns1.natrohost.com
ns2.natrohost.com

WEBSITE ICON

SERVER SOFTWARE

We detected that this website is using the Apache os.

SITE TITLE

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The site arkeologlardernegi.org states the following, "20 Avrupa Arkeologlar Birliği Kongresi." I noticed that the website also stated " 12 Olağan Genel Kurul Toplantısından." They also stated " Arkeologlar Derneği Turkısh Archaeologısts Assocıatıon. Göbeklitepede çatı bitti ziyaret başladı. Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen ORHANı ziyaret ettik. Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı AKP Van eski milletvekili Gülşen ORHANı Arkeologlar Derneği adına Prof."

SEE MORE WEBSITES

Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi

Kasım 2015 Ocak 2016 Sayı 06. Tarihi Yedikule Bostanlarını Koruma Girişimi.

ARKEODÜNYA - arkeologundunyasi - Blogcu.com

Üye blogların içeriğinden blog yazarları sorumludur.

Hunan People

All about Hunan People, Hunan People basic information. Tuesday, October 14, 2008. Is the incumbent President of the Republic of China. He formerly served as from 1993 to 1996, Mayor of Taipei from 1998 to 2006, and Chairman of the Kuomintang from 2005 to 2007. Ma was born in Hong Kong , then a , to father Ma Ho-ling from Xiangtan, Hunan or Hengshan, Hunan . When he was one year old, his family moved to Taiwan. Ma is married to with two daughters. Lesley was born when Ma was studying in the US; she i.

Mardin Artuklu Üniversitesi

Güner Coşkunsu, Tarih 24 Nisan 2014, Saa. Mardin Kentsel Gelişim Sorunları ve Çözümleri.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Arkeoloji Bölümü

Ege Gezisi Hareket Yeri ve Tarihi. MÖ 2 Binyıl Önasya Kronolojisi Semineri Dersi Sunum Tarihle. 2014-2015 Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı. VI Uluslarası Arkeoloji Öğrencileri Sempozyumu. 4 sınıf öğrencilerinin bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemle. 2014-2015 Güz Yarıyılı Bütünleme Programı. 2014-2015 Güz Yarıyılı Final Programı.